Faktura

Fakturainformasjon

16.06.17 – Endring for kunde med avtalegiro

Vi justerer vår kredittid.

Vi sender ut våre faktura ca. den 10 hver mnd., med 14 dagers betalingsfrist.
Ditt automatiske trekk vil i fremtiden skje ca. 25 hver mnd.
Det innebærer at i juni måned vil dere få et trekk i starten av måneden for mai faktura og et trekk i slutten av måneden for juni faktura.

I den forbindelse ber vi dere være ekstra obs. Er det ved inngåelse av avtalegiro valgt en maks grense trekk pr mnd. på under tilsvarende 2 fakturaer fra oss vil trekket nr. 2 i juni bli stoppet.
Dette ser du i din nettbank eller evt. ta kontakt med din bankforbindelse.

I fusjonen av tidligere Lier Fibernett og HRB til Fiber1 har det vært endring av systemer og tjenester, noe som har medført noe variasjon av forfallsdatoer den siste tiden. Nå som dette er gjennomført vil vi i Fiber1 gjerne takke våre kunder for tålmodigheten og forståelsen som har blitt vist i denne perioden.

14.03.17 Nytt kontonummer for Lier- og Asker-kunder

Fiber1 har endret bankavtale, og det medfører at alle kunder tilhørende tidligere Lier Fibernett f.o.m mars får et nytt kontonummer for innbetaling.

Vårt nye kontonummer er 9499.05.48263.

Dette berører kun kunder som i dag betaler via giro eller får tilsendt faktura pr. e-post. Kunder som i dag benytter eFaktura og/eller Avtalegiro behøver ikke gjøre noe.

Det nye kontonummeret gjelder fra og med mars-faktura.
Vil du heller ha tilsendt faktura pr. e-post? Ta kontakt med kundeservice på kundeservice@fiber1.no.

Ønsker du å bestille eFaktura eller Avtalegiro? Klikk på bannerne under:

     

10.01.17 Endring til forskuddsbetaling

Lier Fibernett og Hadeland og Ringerike Bredbånd har gått sammen om å skape et nytt og robust fiberselskap; fra nå av vil du møte oss som Fiber1. Vi skal fremdeles være like lokale – med kontorer på Jaren, Hønefoss og Lier. Vi skal fortsette å levere fremtidsrettede løsninger og god kundeservice.

For at vi skal kunne yte best også i tiden fremover gjør vi nå om våre rutiner og systemer, og endrer fra etterskuddsbetaling til forskuddsbetaling fra og med januar 2017.

Dette betyr at du i løpet av januar og februar vil motta tre fakturaer fra oss, som gjelder for ulike perioder:

  1. Faktura med forfall 01.02.17 som gjelder for perioden desember 2016.
  2. Faktura med forfall 15.02.17 som gjelder for perioden januar 2017.
  3. Faktura med forfall 01.03.17 som gjelder for perioden Februar 2017.

20.09.16 - MVA-fritak for nyhetstjenester

Skattedirektoratet har innført et mva-fritak for elektroniske nyhets- og aktualitetstjenester.

Dette berører Altibox sine TV-produkter.

Kanalpakker som inneholder nyhets- og aktualitetskanaler har derfor fått en andel som er fritatt for mva. Hvor mye av en kanalpakke som er fritatt for mva. avhenger av hvor stor del av pakken som er nyhets- eller aktualitetskanaler.

Endringen i mva-beregning vises på fakturaer fra og med september.

Prisen du som kunde betaler blir ikke påvirket som følge av endringen.

På grunn av endringen er TV-produktene nå splittet i to linjer: En linje som viser den delen som har full mva., og en linje som viser hvor mye som er fritatt for mva. Summen av disse to linjene er akkurat det samme som den prisen du har hatt tidligere. Det er altså ingen endring i pris, men kun en lovpålagt synliggjøring av mva.

01.03.16 - Vi bytter kontonummer

Lier Fibernett og Lier Everk har til nå benyttet samme fakturasystem og kontonummer for fakturering. I forbindelse med at Lier Everk nå er fusjonert sammen med EB og Hadeland Energi er vi nødt til å fakturere hver for oss i hvert vårt system.

Dette innebærer at Lier Fibernett får nytt kontonummer for innbetaling f.o.m 01.04.2016.

Vårt nye kontonummer er: 6005.06.67521

For deg som kunde betyr dette:

Benytt gammelt kontonummer, 6005.05.42176, for betaling av alle tidligere fakturaer og eventuelle utestående beløp frem til ny faktura for April mottas.

Alle kunder som i dag har eFaktura eller AvtaleGiro vil få neste faktura som vanlig papirfaktura, og de må opprette ny avtale for eFaktura/Avtalegiro. Det vil være mulig å tegne nye avtaler f.o.m 20. april 2016.

Vi fjerner fakturagebyret for alle kunder som har hatt eFaktura på første fakturering (april), slik at man har mulighet til å opprette ny avtale uten at man får gebyr.

Ny fakturering inneholder tvungen KID, hvilket innebærer at man ikke får betalt fakturaen dersom KID eller kontonummer ikke stemmer overens.
Digital fakturakopi vil etter overgangen til nytt system være å finne på innlogget område på «Mine Sider» på www.lifi.no
Dersom du ønsker å motta faktura på e-post kan du kontakte kundeservice på kundeservice@lier-fibernett.no.

Forenkle din betaling

 

AvtaleGiro_logo_150x29
www.avtalegiro.no

 

logo_eFaktura
www.efaktura.no